Hvordan?
Du har her mulighed for at se og købe billeder direkte i vores billeddatabase.
Du kan vælge at se billederne i de forskellige gallerier eller skrive et søgeord i søgefeltet.
Søgeord kan f.eks. være et bynavn, en adresse, navnet på en bebyggelse, et firmanavn eller bare ord som højhus, havn, motorvej, skib…

Det digitale billedarkiv indeholder i øjeblikket ca. 10.000 billeder, men vort samlede arkiv indeholder ca. ½ million billeder fra perioden 1955 til 2014, så hvis du ikke finder det, du leder efter online, skal du endelig ikke tøve med at rette henvendelse til os.

Køb
Finder du et billede, du har lyst til at købe, lægger du det i indkøbskurven med angivelse af format og antal. Kontakt os venligst for mængderabat i forbindelse med køb af flere kopier af samme billede.
Det er vigtigt at du udfylder skemaet med kontaktoplysninger med alle nødvendige oplysninger for fremsendelse af billede og faktura.
Har du specielle ønsker i forbindelse med din ordre kan du knytte en kommentar i feltet meddelelser, sende en e-mail eller kontakte os på tlf. 38 71 33 10.

Handels- og leveringsbetingelser
1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser  gælder for alle Aerodans tilbud, salg og leverancer, medmindre andet er skriftligt aftalt.
2. Billeder solgt af Aerodan forbliver, i henhold til dansk lov om ophavsret, Aerodans ejendom. Således omfatter salg udelukkende en brugsret.
3. Billederne må kun anvendes til det på forhånd aftalte formål.
4. Ved al offentliggørelse skal Aerodan Luftfoto så vidt muligt anføres i en byline.
5. Ansvaret for anvendelsen af de af Aerodan solgte udnyttelsesrettigheder påhviler fuldt og helt køber. Således kan Aerodan ikke på nogen måde gøres ansvarlig for    anvendelsen, idet salget sker med det udtrykkelige forbehold, at afbildede motiver kan have selvstændige rettigheder, der skal iagttages af køber.
6. Billeder på internet skal publiceres i lav opløsning.
7. Alle priser er excl. moms.
8. Såfremt betaling sker efter forfaldsdagen, er Aerodan berettiget til at beregne renter af udestående saldo fra forfaldsdagen med 2% per påbegyndt måned.
9. Refusion af stedfunden betaling for ikke-anvendte billeder kan ikke finde sted.
10. Aerodan hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab i anledning af aftalen, herunder indirekte tab der opstår som følge af forsinkelser eller mangler ved det solgte billede.